VERMIJD ONGEMAKKEN, BESPAAR TIJD EN KOSTEN

Op de baan is het belangrijk dat u, indien nodig, een beroep kunt doen op een betrouwbaar en ervaren depannagebedrijf. Weet dat u niet altijd een depanneur nodig heeft, er zijn tal van ongemakken die u gemakkelijk kunt vermijden.

Op deze pagina vindt u tips om veilig de baan op te gaan of zelf uw probleem op te lossen.

Bijvoorbeeld:

  • Hoe uw auto voorbereiden op de zomer of winter?
  • Hoe uw rijgedrag aanpassen bij slecht weer?
  • Hoe een reservewiel monteren?
  • Hoe gaat u precies te werk om een tweedehandswagen te verkopen?

RAADPLEEG DE HANDIGE TIPS VAN DÉPANNAGE RED 110 EN GA IN ALLE VEILIGHEID DE BAAN OP!

0471 110 110 02 726 90 99

Advies

ADVIES

Adam Benali

☆☆☆☆☆

“Efficiënte service zelfs in het midden van de nacht dat ik om 3am naar de pomp ging en ik kreeg de verkeerde brandstof. Ik belde Probleemoplossing Red 110 en maakte echt de juiste keuze! De sleepwagen heeft de tank op het terrein geleegd, ik heb brandstof getankt en kon mijn reis voortzetten alsof er niets gebeurd was. Nogmaals bedankt om aan te bevelen!”

Tapadhir Deb

☆☆☆☆☆

“Uitstekende service en snel. Leuke chauffeur en professioneel werk.”

Justine Nsungu medi

☆☆☆☆☆

“Goed advies van het bedrijf, zeer juist.”

Pascal Laurez

☆☆☆☆☆

“Super professionele persoon, nam de tijd om al mijn vragen en vooral zeer goed advies te beantwoorden. Nogmaals bedankt en Bravo. Het verandert ons van andere sleepwagens, veel rovers.”

E. Vandenbergh

☆☆☆☆☆

“Ik verliet mijn autosleutels in de boomstam toen ik mijn zakken opnam en de deuren sloten. Ik belde verschillende trucks, maar omdat mijn auto nieuw is, wist niemand hoe hij te openen. De rode 110-sleepwagen opende de deuren zonder krassen. Dank je wel!”

Farah Amri

☆☆☆☆☆

“Hartelijk dank voor uw zeer snelle service vandaag!”

Rodriguez

☆☆☆☆☆

Holgado Alexandre

☆☆☆☆☆

“Geweldig.”

Sophie Durant

☆☆☆☆☆

“Een geweldige autoservice. Ik brak uit in de tunnel en de sleepwagen kwam binnen 20 minuten aan. Hij sleepte mijn auto naar mijn garage en toen liet hij me zelfs thuis af. Cool, ik Raad het aan!”

T.A.

☆☆☆☆☆

“Goede service, professioneel en snel zelfs in het midden van de nacht. Op de snelweg liep ik geen band meer op en omdat mijn mini alleen maar een reservewiel had, sleepten ze mijn auto en werd de band zelfs op zondag vervangen. Ik ben zeer tevreden en ik beveel het aan u aan!”